Doporučujeme: Měření rychlosti internetu | TV program | Služby na web | Stahovač videí z YouTube | SUDOKU | NEJLEPŠÍ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Můj blog – až 10 % špičkového kódu navíc!

Floorfilla v Total Infernu – jedním slovem: nařez!

Datum: 6. 6. 2008 14.03 | Autor: Lukáš | 2768× | Kategorie: Hudba | Komentáře: 0
Floorfilla v Total Infernu - jedním slovem: nařez!

Když jsem se dozvěděl, že Floorfilla vystoupí v menším městě, hned jsem si vzpomněl na vystoupení Gabryho Ponte v Olomoucké Dance Hall Envelopa, kde byl zvuk jak na záchodě a diskotéka otřesná. Opak byl ale pravdou, Total Inferno je opravdu prvotřídní diskotéka na úrovni! Překvapila mě naprosto perfektní klimatizace, takže v žádné části diskotéky téměř vůbec nebyl cítit kouř.

Ale pěkně od začátku: Do Inferna jsme dorazili někdy kolem čtvrt na jedenáct, takže jsme to akorát bez problému stihli na „intro“, které bylo o 15 minut později. Počáteční nezvyk, kdy se ve mně po pivu při stání pod subwoferem všechno třepotalo, naštěstí rychle odezněl, a musím uznat, že Deejay F to pěkně rozjel hned od začátku, navíc dost často i s nějakou italskou muzikou. Až se konečně naplnil parket, tak jsme já, Marcorave a Ayreas (viz sekce O webu) našli nějaké to místo k sezení — podezřele jen vypadala cedulka s popiskem „Reserved“ na stole :). Pivo dalo pivo, a zatímco jsme čekali na Floorfillu, zabavili jsme se se svítícími tyčinkami, které kdosi házel zpoza mixpultu, a někteří i přísedícími slečnami.

Jako obvykle jsem čekal, že vystoupení, které má začít o půlnoci, bude mít tak aspoň půlhodinový skluz. Začalo se ale skoro na chlup přesně — už kolem půlnoci se za mixem objevil DJ Cerla a chvíli po něm i Momo B. A už po pár minutách vše začínalo Gigamixem a pokračovalo dalšími známými songy: Mo-do - Eins Zwei Polizei (Floorfilla Klassik mix), Komputermelody, zazněla i hitovka Somethin' od Lasga, Sister Golden Hear, Culture Beat - Mr. Vain Recall 2003, Mark OH - Because I Love You, Megamix, Technoromance, Special D. - Come With Me, Rob Mayth vs. Floorfilla - Ipower a spousta dalších.

Floorfilla v Total Infernu - jedním slovem: nařez!

Během vystoupení Momo B. rozdával Floorfillácká trička, bohužel ale jen dvě. Podařilo se mi aspoň získat klíčenku a nálepku. Momo taky nechal zařvat snad téměř každého v nejbližších řadách do mikrofonu a předváděl zajímavé taneční variace, občas i za doprovodu pěkných tanečnic z Total Inferna. DJ Cerla zase pro všechny ukazovat snad skoro u každého songu, co pravě hraje, a to tak že zvedl obal vinylu nad hlavu. Ale v jeho rukách se objevovaly i další zajímavé nápisy, jako „Všichni ruce nahoru“, „Floorfille loves (srdce) Czech Republic“ nebo „Sex in the club“. A Momo B zatím všechny neúnavně povzbuzoval z prostoru před mixem. Byly to úžasné dvě hodiny; a myslím, že se tohle vystoupení rovnalo i skvělé předloňské akci Gabryho Ponte, ne-li ji překonalo.

Po skončení Cerla s Momem podepisovali plakáty k akci, já si nechal podepsat od každého jeden. Momo mi tam naškrábal něco jako věnování pro Italo.cz, bohužel mi však tento plakát nějaká dementní vidlácká socka během večera vzala, ani nevím jak. Nakonec jsme dali ještě nějaká ta piva a popovídali se slečnami z okolí, a to za poslechu kvalitního mixu Deejaye F, který rozhodně nezůstal nic dlužen fandům italské taneční muziky ani po odchodu Floorfilly. Když jsme před půl pátou vycházeli z diskotéky, byli jsme mírně zmateni z toho, že je „pořád ještě“ světlo — stejně jako když jsme před pár hodinami byli v Pardubicích. Úspěšně jsme se dopravili na motorák z Chrudimi do Pardubic a už v 8 hodin jsme byli v Brně.

Přidat nový komentář:




Ochrana proti spamu. Napiš prosím číslici pět: