Doporučujeme: NEJLEPŠÍ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ | Stahovač videí z YouTube | SUDOKU | Měření rychlosti internetu | TV program | Služby na web

Můj blog – až 10 % špičkového kódu navíc!

Jak se mám po maturitě

Datum: 27. 6. 2007 0.00 | Autor: Lukáš | 2664× | Kategorie: Svět kolem mě | Komentáře: 0

Koukám na datum posledního příspěvku v této sekci, a tak je nejvyšší čas napsat po čase zase nějaký to povídání na pár řádků.

Pár dní po maturitě to bylo hrozný. Nejen, že jsem si nemohl zvyknout na to, že se už nemusím nic učit a zároveň o elektronice nemusím nic vědět, ale nejhorší bylo to, že jsem sám věděl (a vím), že to moje vystoupení u maturity bylo z tohoto předmětu za 5; že si to vlastně nezasloužím! Ale z toho jsem se už tak nějak dostal, a tak teď, pokud není potřeba něco neodkladně udělat, užívám volných dnů.

Jen minulý týden se mi stala taková nemilá věc — zdál se mi sen, který byl stejně tak strašný, jako reálný… No jen si to přestavte: pomalu si zvykáte na to, že už do sebe nemusíte házet spousty nepotřebných informací, a v tom se najednou dozvíte, že budete odteď muset chodit každých 14 dní na přezkoušení z elektroniky, abyste si tu maturitu mohli nechat. Řeknu vám, moc nadšen jsem z toho tedy nebyl. Naštěstí jsem se rychle probudil… Fuj. Okamžitě jsem měl zkažený celý začínající den.

Ale teď jsem se vrhl i na dodělávání věcí, které tu mám už delší dobu rozdělané; tak třeba tv.vsevjednom.cz: televizní program pro více než 50 stanic na 14 dní dopředu a navíc i tzv. hlídač, který vám na email včas oznámí, že se blíží vysílání vašeho oblíbeného pořadu. Taky jsem se dal na detailní optimalizaci databáze celého vsevjednom.cz, tudíž je teď teoreticky vyloučen nějaký výpadek z důvodu přetížení serveru. Plánuju i dodělat upload server speciálně určený jen na videa, jenž mi tu též delší dobu leží netknut, a v neposlední řadě se chystám stvořit web s taháky do elektroniky (a že jich za ty 4 roky mám!) — snad trochu pomůžu „mladší generaci“ :).

A ještě jsem koukal, že se konečně celkem rozjel mujblog.info, denně přibývá několik článků, dřív tomu tak nebylo. Pisatelům a uživatelům děkuji — mají se ještě, co se funkcí blogovacího systému týče, na co těšit!

Taky jsem dočetl Krakatit od Čapka — vynikající, vřele doporučuji ;).

No a jak budu mít čas a náladu, tak sem napíšu pár článků na téma: proč se zaručeně nehlásit na SOUTR v Brně :).

Přidat nový komentář:




Ochrana proti spamu. Napiš prosím číslici pět: