Doporučujeme: SUDOKU | NEJLEPŠÍ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ | Služby na web | Měření rychlosti internetu | TV program | Stahovač videí z YouTube

Můj blog – až 10 % špičkového kódu navíc!

TS-Bohemia (Barbone): docela spokojenost

Datum: 31. 1. 2007 23.00 | Autor: Lukáš | 40929× | Kategorie: Svět kolem mě | Komentáře: 0

Přesně před týdnem mi domů přišla TV karta ASUS My Cinema - P7131 Dual. Poté, co jsem kartu zapojil do základní desky, natěšen jsem se vrhl na instalaci ovladačů. Avšak vždy při kopírování souboru 3xHybrid.sys na mě zamrkala nádherně modrá „obrazovka smrti“.

Blue screen 1

„Fajn,“ řekl jsem si a zkusil to podruhé, potřetí… Bez úspěchu. Začal jsem listovat různými internetovými fóry a nakonec narazil na aktualizované ovladače. Zároveň jsem se v manuálu dočetl, že je třeba vlastnit DVD ovladač verze 2. Vše jsem tedy zdárně nainstaloval, s radostí restartoval a s ještě větším nadšením vložil další CD, na kterém se nacházel obslužný program Power Cinema. Jal jsem se naladit kanály, ale ouha - analog i digitál jako by stávkoval. Dokonce ani FM rádio nechtělo poslouchat.

Po čtyřech dnech ladění, instalování a dokocne ani po závěrečné čisté instalaci Windows jsem nebyl schopen dobrat se kýženého výsledku. Podařilo se mi však zaznamenat dvě další obrazovky smrti:

Obrazovka smrtiObrazovka smrti

 

No a protože u kamaráda se základní deskou zhruba stejných parametrů karta neměla sebemenší problém, smířil jsem se s tím, že pro mě prozatím zůstane televize na počítači malým tabu. Ale co s kartou, která mi hardwarově nesedí a je mi vlastně k ničemu?

Rozjel jsem se do TS-Bohemia, vystál si obvyklou dlouhou frontu a nakonec odvyprávěl svůj smutný příběh (samozřejmě jsem ho zkrátil do odvykládatelné podoby) jednomu ze zaměstanců. Ten mě poslal o dveře vedle na reklamační oddělení. Tam jsem svůj dojemný příběh sotva začal výprávět, a hned jsem byl přerušen tím, že „už je to rozbalený“ a „já nevím, co po mně vlastně chcete“. Zbytek debaty už probíhal polozvýšeným hlasem na obou stranách.

Nakonec mě poslal za vedoucím, kterému jsem vše vysvětlil a on mi vrátil peníze. Protože jsem si ale zapomněl občanku doma a musel si pro ni jet přes celé město, peníze jsem si nevyzvedl hned. Když jsem se po hodině vrátil zpět, zjistil jsem, že se po mně sháněli, proč jsem si ty peníze nevyzvedl (dodatečně jsem si pak četl urgentní email a na mobilu měl 3 ztracená volání) :).

Na závěr tedy mohu koupi v TS-Bohemia vřele doporučit ;).

Přidat nový komentář:




Ochrana proti spamu. Napiš prosím číslici pět: