Doporučujeme: NEJLEPŠÍ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ | SUDOKU | Měření rychlosti internetu | Služby na web | TV program | Stahovač videí z YouTube

Můj blog – až 10 % špičkového kódu navíc!

IE Only - Update (2)

Datum: 27. 2. 2006 23.55 | Autor: Lukáš | 3537× | Kategorie: Web | Komentáře: 0
Tak jsem se dneska konečně rozhoupal a aktivoval si internetový bankovnictví u svýho studentstkýho účtu u Komerční banky (nelekněte se - u adresy psané bez "www" se nenačte CSS). 20 korun za měsíc není zas tolik, budu k tomu mít navíc i nějaký studentský slevy, který sice nevyužiju, ale proč ne, že? No tak abych to zkrátil, všechno je to strašně skvělé, máte spoustu výhod, akorát bohužel autoři webu zapomněli na jistou, celkem zásadní, nevýhodu - funguje to jen v IE. Já sám znám pár lidí, kteří mají doma jen Linux, tak co by asi dělali oni - pro ně to bankovnictví není? Jen kvůli blbýmu převodu spouštěli emulátor woken? Nebo má snad KB smlouvu s M$? Ať tak či onak, E-Banka či ČSOB nemá s multiplatformností žádný problém. Já sám IE používám velmi nerad, takže bych i u KB uvítal verzi pro FF a Operu. Rozhodl jsem se tedy, že to nenechám "jen tak" a během dneška zavolám na jejich infolinku a operátorek (které zřejmě ani neznají pravý význam slova multiplatformnost) se zeptám, jak to tedy je s tím Firefoxem :). Celý telefonát se pokusím nahrát a dám ho sem k poslechu.


Update: sic jsem slíbil, že zavolám v sobotu, ale okolnosti to nějak neumožnily, tak snad do konce týdne ;).

Update2:

Vážený kliente,

děkujeme Vám za podnětný návrh k dalšímu zdokonalení služeb přímého bankovnictví Komerční banky.

Skutečnost, že internetové bankovnictví Komerční banky lze využívat pouze na operačním systému Windows společně s prohlížečem MS Internet Explorer, vyplývá z technologie využité při tvorbě aplikací přímého bankovnictví v roce 2000.

Komerční banka si je vědoma, že tato technologie již neumožňuje zcela uspokojit očekávání těch klientů, kteří se rozhodli využívat prohlížeče nebo operační systémy jiných společností a rozhodla se reagovat na tuto skutečnost přípravou nové verze internetového bankovnictví, která bude dostupná i mimo prostředí Microsoft.

V roce 2006 plánujeme tvorbu nového konceptu služby internetového bankovnictví Mojebanka tak, aby v maximální míře odpovídala očekáváním našich klientů. Termín uvedení nové služby na trh oznámíme po úspěšném ukončení prací na jejím konceptu.

Komerční banka Vám přeje příjemný víkend.
Martina Kadavá a David Hoferica - útvar péče o zákazníky

Přidat nový komentář:




Ochrana proti spamu. Napiš prosím číslici pět: