Doporučujeme: Služby na web | Měření rychlosti internetu | NEJLEPŠÍ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ | Stahovač videí z YouTube | SUDOKU | TV program

Můj blog – až 10 % špičkového kódu navíc!

Nejhorší škola, poprvé

Datum: 15. 5. 2006 18.15 | Autor: Lukáš | 3185× | Kategorie: Svět kolem mě | Komentáře: 0
Už před víc jak měsícem jste se dozvěděli, která že je to ta nejhorší škola. A aby to nebyl jen takový výkřik do prázdna, či aby mne někdo nemohl napadnout tím, že se jen "tupě ukájím svým plivancem, který je veřejně vidět", rozhodl jsem se sepsat takový miniseriálek, ve kterém se budu po většinou zabývat demencí vyučujících... ale nejen jí.


Dnes se zaměřím na dnešní hodinu informatiky, kterou jsme měli suplovanou nějakým 50. - 60. letým staříkem, jelikož náš normální učitel je nemocný. Nejdříve mě celkem pobavilo, když nám na začátku hodiny oznámil, že si k jednomu počítači nemáme sedat, protože "zlobí". Pak si k němu on sám sedl a začal střídavě mačkat tlačítko pro zapnutí monitoru a zapnutí samotného PC s, po chvíli, vítězoslavnou hláškou "Tak tady ten kompl jsem rozchodil", kterou se ještě během hodiny několikrát počastoval.
Pak mě ale dorazil, když zhasnul všechna světla a vytáhl žaluzie jen u jednoho ze čtyř oken. Samozřejmě hned následovala má namítka, ať zase okamžitě rosvítí, že si kvůli němu nehodlám kazit oči (jenž mě právě začínaly bolet). Odpovědí mi bylo ironické žbrblání typu "takovýho chytrýho žáka jsem už dlouho neviděl"... Víc už jsem se s ním nehádal (s blbcem to ztrácí na smyslu), jelikož ve škole stejně nemám své záložky, nemám svoje programy, nemám svůj nastavený Firefox (je tam základní instalace Win XP+IE 6), takže se tam celkově na netu nudím, a začal jsem si číst dnešní Metro střídavě s dospáváním dnešní o spánek řádně ochuzené noci:).
Já, jelikož nejsem dementní, tak vím, že na monitor se rozhodně nemá dívat ve tmě bez okolního světla, protože je to jednak nepříjemné na oči a zadruhé se tímto prý více kazí. Já mám v noci vždycky rožnutou vedle monitoru ještě lampu, aby se zmírnil kontrast mezi světlem monitoru a okolní tmou...

Pak mě ještě dostalo, když se jednomu kámošovi z ničeho nic vypnul monitor a zavolal si učitele. Ten, k mému absolutnímu nepochopení, jako první zkusil počítač natvrdo vypnout a zapnout. Po té, co to zkusil asi 5x a nic se nestalo, začal to samé zkoušet u monitoru. Až pak ho napadlo, že by se mohl podívat, jestli nejsou vzadu uvolněné kabely připojené do monitoru  - samozřejmě byly :). Prostě profík k pohledání..


P.S. ve čtvrtek máme praxi s profíky, jenž říkají počítači "počítadlo", takže určitě zase bude o čem psát...

Podobné články:
Nejhorší škola, podruhé


Přidat nový komentář:




Ochrana proti spamu. Napiš prosím číslici pět: