Doporučujeme: Stahovač videí z YouTube | TV program | SUDOKU | Služby na web | NEJLEPŠÍ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ | Měření rychlosti internetu

Můj blog – až 10 % špičkového kódu navíc!

Gabry Ponte v Olomouci - prostě vesnická diskotéka

Datum: 19. 12. 2005 14.32 | Autor: Lukáš | 4080× | Kategorie: Hudba | Komentáře: 0
Gabry!Dopoledne jsem z Gabryho přijel, odpoledne na něj jedu. O půl sedmé nastupuji v Brně na vlak do Přerova, abych pak přestoupil do Olomouce. Vyjí­ždí­me s deseti minutovým spoždění­m. V Přerově naštěstí­ vlak čeká, takže jsem všechno stihl a podle plánu byl o půl deváté v nádražní­ hale v Olomouci.


Tam jsem měl mí­t sraz s Hankou (Italiana), která mi kupovala vstupenku. Jenže, ač mi poslala fotku,tak jsem si ji představoval trochu jinak, takže jsem ji vůbec nemohl objevit. Naštěstí­ se to za chví­li dí­ky mobilní­ komunikaci podařilo :). Neměl jsem rozměneno, tak jsem zatí­m dostal lí­stek jen tak gratis a vyrazil jsem podle mapky, kterou mi namalovala, směr Envelopa. Po cestě jsem volal Milanovi (MaxiMC), který už byl na mí­stě a čekal před vchodem.


Akce měla začí­t o deví­ti, ale jediné, na co se pořadatelé zmohli, bylo to, že ke vchodu přijeli s autem Fajn rádia Hity a nechali puštěné nahlas rádio. Za chví­li někdo ze vchodových dveří­ vykoukl se slovy "ještě 2 minuty". Tyhle dvě minuty se protáhli až na solidní­ čtvrt hodinku, tak jsem zatí­m kecal s Milanem a vobludou.


Už jsem byl pořádně zmrzlej, naštěstí­ konečně otevřeli, já vešel donvitř, nechal si odthnout útržek ze vstupenky a šel k šatně. Takový velmi milý (a jistě i velmi inteligentní­) mladí­k nám na náš dotaz, zda si tam můžeme nechat bágly sdělil, že to možné je, ale neručí­ za to, že je někdo nevezme. Nechali jsme tam tedy jen bundy a bágly vzali s sebou. Na první­ pohled to vevnitř vypadalo oproti páteční­ Praze hrozně - jak nějaká vidlácká diskotéka (ale k tomu se ještě vrátí­m později).

Gabry!

Chví­li jsme koukali na velmi "působivý" záznam Tiesta, který běžel nad parketem na projekci. Pak jsme si šli sednout. Se mnou se tam začala bavit nějaká holka, která pořád cosi mlela o hip hopu, ptala se, kdo tady dneska vlastně vůbec bude hrát, chválila Brno, řekla mi, že jsem vůbec neměl vyhazovat pení­ze za vstup, protože to tu prý stojí­ za ***** a ještě nezapomněla zmí­nit, že majitel klubu je nějaký její­ strýc, tak je tu zdarma. Pak naštěstí­ odešla. Já si šel koupit pivo. Nalili mi ho do vynikají­cí­ho plastového kelí­mku - nic lepší­ho jsem si snad nemohl přát :). Celá diskotéka byla absolutně nevytopená, takže jsem se při pití­ studeného piva "trochu" třásl zimou. Ale to už začali hrát DJs z Fajn rádia Hity a pár lidí­ už bylo na předtí­m úplně prázdném parketu.


Je zhruba půl jedenácté. Šel jsem navští­vit záchody, které byly opravdu LUXUSNÍ! Asi přestavěné z původní­ch koryt pro prasata! Absolutně zhnusen jsem se šel zase posadit. MaxiMC s vobludou šli dolů na parket, já čekal na Gabryho, třepal se zimou u piva a hlí­dal batohy. Byla tam prostě tak "trochu" nuda, tak jsem si krátil čas tí­m, že jsem si na mobilu zapnul ICQ a psal si s těmi, kdo byli zrovna online - ještě že tam byl signál!


Před půlnocí­ jsem zaplatil Hance těch 250 (chtěl jsem ji dát 300, ale nechtěla a vnutila mi padesátikorunu) a trošku jsme pokecali. Já si strhnul ze zdi plakát akce ale nepoškodit se mi ho podařilo až na třetí­ pokus.


Byla půlnoc a začal hrát Crazy Frog - nic trapnější­ho jsem snad ještě neviděl! Prostě nějaký borec převlečený v kostýmu zelené žáby. Set, který Crazy Frog (pokud to vůbec byl doopravdy on) hrál, byl samozřejmě předem přichystaný, ta žába se zmohla jen na to, aby mávala a tleskala svými pařáty a občas zesí­lila či zeslabila pí­sničku. Musim však uznat, že setí­k byl poměrně kvalitní­. Nechyběla napří­klad Cascada - How Do You Do a další­, povětšinou ve stylu neměckého eurodancu. Velmi profesionálně znělo, když se mu při hraní­ si s mixákem podařilo, aby přestal hrát jeden reprák (na Gabryho to pak už naštěstí­ bylo opraveno). Tak jsem si zatí­m koupil dvě vodky - mimochodem taky v kelí­mku - super :D za tuší­m čtyřicet korun. Ještě jednou jsem si šel odskočit do prasečí­ch koryt (záchody), chví­li kecal s Hankou a pak, když už DJ cosi mumlal (ano mumlal, moc jim nebylo rozumět, a ten zvuk sám o sobě taky nebyl úplně nejlepší­) o Gabrym, vzal jsem bágly a šel dolů na parket za Milanem.

Gabry!

Čekali jsme tam už tak 15 minut, když se za mixpultem na chví­li objevil Gabry. Nikdo si ho zatí­m nevšiml, jen já tam na něj začal řvát "Ciaoooooo!!", Gabry se usmál a taky pozdravil. Pak ještě někam odběhl (nebo jsem ho tam aspoň neviděl). Když přišel zpátky, tak se lehce zaplnil parket a on začal. Byly přesně 2 hodiny. Stejně jako v Praze hrálo na začátku Depends On You. Sundal jsem si rolák, aby bylo vidět mé špičkové triko m2o :) a začal si ten jeho setí­k pořádně uží­vat a stejně jako o den předtí­m jsem si osvěžil texty všech songů co hrál. Byly v jiném pořadí­, ale stejné jako v Praze. Myslí­m, že jen vynechal Giuliu. Samozřejmě měl i tu včerejší­ českou vlajku, kterou si přivázal ke sluchátkům. Já se snažil fotit mobilem (který se mi dvakrát seknul, tak jsem ho musel "restartovat"), z něhož se fotky celkem povedly, nebyla tam taková tma jak v Praze. Byl jsem hned v první­ řadě a tam se pařilo solidně. Když jsem se ale párkrát ohlédl za sebe přišlo mi, že opravdu paří­ jen zhruba první­ 2 řady a zbytek se už nějak moc nehýbe. Ani tam nebylo moc lidí­. Během vystoupení­ Gabry dvakrát rozdával prskavky, prvně jsem si vzal jednu a napodruhé rovnou 2. Škoda, že hořely jen pár minut, Gigiho sví­tí­ci tyčinky byly lepší­ ;). Stejně jako v Praze Gabry hojně použí­val mikrofon, což jsme samozřejmě ocenili :). Občas jsem musel z báglu vytáhnout minerálku a osvěžit si hlasivky. Ve 3 hodiny Gabry dohrál, prošel se po pódiu před mixem a všem fanouškům podával své mistrovské ruce (řekl bych, že se dostalo na všechny, kteří­ chtěli, vždyť pařili jen ty první­ 2 řady) a já si taky šáhl - několikrát :). Za chví­li začal rozdávat podpisy. Já vytáhl z báglu ten plakát stržený ze zdi a nechal si ho podepsat. No a počkal jsem si i na jednu jeho podepsanou fotku. Pak se ještě s lidmi fotil. Na mě už nějak nevyšlo - nevadí­, už mám z Prahy:). Potom odešel někam do zákulisí­.


Bylo půl třetí­, já chví­li seděl, pak ještě kecal s Hankou a kolem čtvrté jsme se odebrali ve směru k autobusovému nádraží­, odkud odjí­žděl v 5:10 autobus. Tam jsme asi půl hodiny mrzli (já, MaxiMC a vobluda) a pak přijel nějaký autobus. Já se šel zeptat, jestli jede i před Brno - naštěstí­ ano. Nasedli jsme a za hodinu byli v Brně. Já během cesty spal a poslouchal na mobilu Chemical Land :). Pak už jen cesta na šalinu, desetiminutová jí­zda v ní­ a byl jsem doma. Bylo zhruba kolem půl sedmé a já šel spát. Gabry v Olomouci mě vyšel dohromady na 640 korun.


Co napsat závěrem? Oteví­račka o půl hodiny později, málo lidí­, hrozný prostředí­. Gabry byl jediným kladem celého večera. Škoda, že jsem na něj musel čekat 5 hodin. Na plakátu k akci je napsaná "Velká Vánoční­ párty". Tak jestli tohle byla velká párty, tak to by mě zají­malo, kolik lidí­ tam chodí­ na normální­ diskotéky... nebo snad Fajn rádio Hity nikdo neposlouchá?!

Podobné články:
Gabry Ponte v Praze - luxus za dobrou cenu
Gabry Ponte v Praze: online report
Gabry Ponte v Praze: kompletní report


Přidat nový komentář:




Ochrana proti spamu. Napiš prosím číslici pět: