Doporučujeme: Měření rychlosti internetu | Stahovač videí z YouTube | SUDOKU | TV program | NEJLEPŠÍ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ | Služby na web

Můj blog – až 10 % špičkového kódu navíc!

Gabry Ponte v Praze - luxus za dobrou cenu

Datum: 19. 12. 2005 14.29 | Autor: Lukáš | 4256× | Kategorie: Hudba | Komentáře: 0
Gabry!
O čtvrt na dvě odpoledne vychází­m z domu. Čeká mě cesta do Prahy, kde budu podruhé v životě. Akorát jsem stihl přijet šalinou na nádraží­, koupit si jí­zdenku a vlak za chví­li přijel, s patnáctiminutovým spoždění­m. Během cesty se tohle spoždění­ vyhouplo až na slušnou půlhodinku, takže jsem byl v Praze až těsně před šestou. Po výstupu jsem velice rychle našel metro a nasedl na něj. Bohužel jsem se nějak špatně zorientoval a myslel si, že jedu špatným směrem. Na další­ zastávce jsem tedy vystoupil a sedl na opačný směr. Tam už jsem se na mapku metra podí­val pořádně a zjistil, že jsem předtí­m jel dobře. Následoval tedy další­ přestup na opačnou stranu. U Muzea jsem měl sraz s Bulvou (který tam byl i se svou holkou, která šla taky na Gabryho) a pak jsme jeli k němu na koleje, kam jsem si dal věci. Během toho jsme se také domluvili na srazu s Discogiem. Čtvrt hodiny před devátou jsme vyjeli ze Strahova. Z Václaváku, kde jsme měli sraz s Discogiem, jsme šli do nedaleké hospody. Mě bylo z piva naprosto blbě, což bylo asi způsobeno zážitkem z minulého týdne, takže jsem si dal jen jedno.


Lehce před jedenáctou jsme vyrazili na metro a pak do Hany Bany. U vstupu byl velice nepří­jemně vypadají­cí­ člověk, který prodával vstupenky. Kdybych tam byl sám, tak bych snad ani nešel dovnitř! Uvnitř jsme si dali věci do šatny. Vypadalo to tam celkem luxusně. Nějaký mí­stní­ DJ už tam z plna vyhrával... hlasem mi připomí­nal PMC-ho. Během zapí­jení­ toho hnusného piva (zázračně mě pocit zvracení­ přešel) se z ničeho nic za barem ve dveří­ch objevil sám Gabry! Byl jsem od něj tak 2-3 metry a vůbec jsem se nezmohl ani na to, abych ho pozravil. Pak zalezl někam dozadu. Bylo to ale dobré znamení­ - Gabry už je tady, máme se na co těšit. Po chví­li DJ ohlásil, že Gabry tu bude za 10 minut, šli jsme tedy už pomalu na parket, aby jsme byli co nejblí­ž. A pak to přišlo, Gabry přišel, dav začal (včetně mě) řvát a zdravit ho :). Gabry!Začal jeho poslední­m singlem Depends on You a během večera hrál (pořadí­ songů neznám, ale objeví­ se tu během pár dní­ ;)) Geordie, La Danza Delle Streghe (Molinaro Remix), Giulia, Dottor Jekkyl & Mister DJ, Time To Rock, Man In The Moon, Figli Di Pitagora, Luca Belloni - Jumping, Roberto Molinaro - Superman, Rune - Calabria (Gabry Ponte Remix), Eiffel 65 - Blue, Madonna - Hung Up (Gabry Ponte Remix), Eiffel 65 - Viaggia Insieme A Me, Haiducii - Dragostea Din Tei a na zbytek si nezpomenu :). Bylo to vynikají­cí­, Gabry narozdí­l od Gigiho použí­val velmi hojně mikrofon, prostě kontakt s lidmi byl na úplně jiné úrovni. Dokázal dav dostat pořádně do varu, což se Gigimu dařilo jen částečně :). Během vystoupení­ si přes sluchátká provlékl za mohutného puvzbuzování­ českou vlajku! Občas se osvěžil Bonaqou. Já se to snažil fotit mobilem.
Jediné, co mi vadilo, byly ty gorily (bodyguardi), kteří­ se před nás ze začátku pořád cpali - neví­m proč, po chví­li to totiž úplně vzdali. Celkem mi to vadilo, zají­malo by mě, jaký mělo pro tento krok Hany Bany důvod, obzvlášť, když nikdo nic špatného nedělal.
Tak abych to shrnul - celý DJ SET byl perfektní­. Jeden přechod se mu sice úplně nepovedl, ale... je to přece Gabry, tomu to odpustí­m :). Fotky z vystoupení­ najdete zde.


Hned po skončení­ DJ SETu probí­hala naproti na baru autogramiáda, hned jsem tam běžel! Když jsem stál v davu ve snaze dostat se až ke Gabrymu, někdo za mnou ří­kal něco ve smyslu, že to má celý natočený na kameře a video pošle na italiandancefloor.tk ... No tak jsem se otočil a ří­kám "To je moje stránka!", tak jsme se pozdravili ("Nebyls v Brně na Gigim a řval 'I Wanna Tanz?'" | "Jo, to jsem byl já") a já mu řekl, ať mi to pošle na mail, on souhlasil - tak doufám, že to udělá :). Po chví­li tlačení­ už se dostala řada i na mě a já dostal podepsanou Gabryho fotku, poděkoval jsem mu "Grazie"! Pak jsem si šel koupit Fantu, abych si trochu ovlažil vyřvaný hlasivky. Vedle baru se ale začal Gabry fotit s fanoušky, tak jsme tam s Discogiem rychle šli a taky se s ní­m vyfotili - škoda, že někdo strčil hlavu před Gabyho :(. Pak už Gabry za řevu davu "Ciaooooo" odešel. Bylo mezi jednou a půl druhou hodinou a první­ autobus nám jel až před čtvrtou, tak jsme si šli sednout. Já si strhnul ze zdi plakát akce, přičemž mě nedaleko stojí­cí­ uklí­zečka okřikla slovy "To nemáš co na práci?". Vysvětlil jsem ji, že si to chci vzí­t domů a bylo to v pohodě :). Pak jsem se nechal ještě s plakátem vyfotit... no a ještě i s podepsanými fotkami Gabryho... to nás fotil i někdo z webu fajnparty.cz. Ještě jsme se byli podí­vat na vedlejší­ stage do garáží­, kde měl hrát nějaký Švéd, ale bylo to tam poloprázdné - ani se nediví­m.

Gabry!

Kolem čtvrt na 4 jsme odcházeli. Venku byl sní­h. Autobus jel za chví­li... Při přestupu na šalinu jsme se rozloučili s Discogiem. Potom ještě dvě zastávky autobusem a byli jsme na Strahově. Autobus k nádraží­ mi jel až po páté hodině, tak jsem chví­li koukal na "skvělého" Big Brothera na Nově a pak jel.. Vystoupil jsem u Anděla a měl problém nají­t zastávku šaliny 14, naštěstí­ jsem ji však za chví­li objevil a hned mi jela. Na nádraží­ už stál vlak, který měl jet za půl hodiny, tak jsem nastoupil a konečně se ohřál v teple. Čekala měl tří­ a půl hodinová cesta do Brna. Většinu jsem naštěstí­ prospal. V 10 jsem byl doma. Celý tenhle výlet mě stál přesně 1080 kč.


Bylo to super, doufám, že Gabry brzy zase přijede, snad se mu to lí­bilo, v Praze byla super atmosféra!

Podobné články:
Gabry Ponte v Olomouci - prostě vesnická diskotéka
Gabry Ponte v Praze: online report
Gabry Ponte v Praze: kompletní report


Přidat nový komentář:




Ochrana proti spamu. Napiš prosím číslici pět: